"Miluji,o to tady běží."

"Miluji,o to tady běží."

Anotace: ..o Lásce....

Svíčka již zhasla,
pírko padlo a já se třásla.

Láska byla na návštěvě,
já dala jí polibek tak zběžně.

Začala plakat celá jen zbledla,
a tak já ji z podlahy zvedla.
Zvedla z kaluže slz,co sladké byly,
od rukou lidí,co jí ublížily.

Já byla jednou z nich a ona odpustila hřích,
slyšela jsem jen její láskyplný smích.
Odpustila,tak jak umí to jen kněží.

"Miluji",řekl,"o to tady běží".
Autor Haydée, 25.02.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezoučká:-))

25.02.2007 21:12:00 | Lorraine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí