Napiš mi ještě jednu báseň

Napiš mi ještě jednu báseň

Anotace: Napřed láska, potom žal a pak se cesty rozejdou úplně

Napiš mi ještě jednu báseň
O tom jak jsme se milovali
Vyryj ty verše na mou dáseň
Aby už nikdy nezmizely

Až ráno vyčistím si zuby
A přejde všechen žal
Budeš tu zase se vším všudy
Se vším co jsem ti kdysi dal

Zatímco ty už budeš volná
Mě bude ještě jímat stesk
Ty budeš všem a se vším svolná
Já budu padat na svou pěst
Autor Sumava, 23.12.2018
Přečteno 411x
Tipy 4
Poslední tipující: Hříma, Frr, Marieta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pěkný ale smutný! Já bych jí dal!
Vlastně nedal?

23.12.2018 18:12:13 | Lesan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí