Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: Ať tě blechy štípou celou noc..

Sbírka: S láskou až na kraj světa

Těžknou ti víčka,
objímá tě únava.
Dávám ti pusu na líčka.
Jsi má života svíčka.

Ať sladké sny se ti zdají,
kde naše osoby hlavní roli hrají.
Jsi tak sladký, když jsi na snů světa kraji,
až se mi z toho dech tají.

Krásnou a poklidnou noc ti přeji.
Svým tělem přitisklým tě hřeji.
Štěstím a radostí se usmívám
a s myšlenkou na tebe usínám.
Autor LussiaH, 23.12.2018
Přečteno 503x
Tipy 2
Poslední tipující: ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí