Víš, lásko...

Víš, lásko...

Anotace: o malém trápení...taky starší básnička..

Víš, lásko,
slzy nejsou jen bolest,
slzy nejsou jen žal,
slzy nejsou jen otázka, co ptá se,
kdo nám lásku vzal.

Víš, lásko,
smích není jen štěstí,
smích není jen radost veliká,
smích může i znamenat,
že někdo veselý uvnitř naříká.

Víš, lásko,
štěstí není jen klam,
štěstí není jen přelud,
který vezme ráno,
štěstí je hlavně obrovský dar,
a málokomu je dáno.

Víš, lásko,
Tvé rty nejsou jen slast,
Tvé rty nejsou jen nástrojem toho štěstí,
Tvé rty i ubližují a plné občas jsou
nehezkých zvěstí.

Víš, lásko,
slova nejsou jen vyslovená láska,
slovo není jen potěšení,
slova jsou hlavně soucit, bolest a
nenaplněné utěšení.

Víš, lásko,
bolest není jen přítěž,
bolest není jen smutek,
že Ti někdo něco vzal,
bolest je hlavně síla,
ze které se rodí touha…
touha jít dál…
Autor Majdík, 26.02.2007
Přečteno 558x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

to je jako, kdyz...
...nikdy jsem nebyl v kostele-poslouchat kazani, ale myslim,ze to vypada asi takhle.
...do kostela nikdy nepujdu.

26.02.2007 13:56:00 | Mr.Pidluke

ten konec...ten konec...:)
jeeeejda já mám síly;)

26.02.2007 07:21:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí