Čítanie z dlane

Čítanie z dlane

Anotace: Prvá láska to je zázrak, celý vesmír zloží naznak

Pod lampou ona a on
v objatí dobre je dvom
zopár sladkých viet
majú vlastný svet
Milenci a či deti
raz budú plnoletí
majú pätnásť preč
svoju vlastnú reč

Čo sa má stať
nech sa stane
pod lampou jej
číta z dlane
verše všetkým známe
Prvá láska to je zázrak
celý vesmír zloží naznak
Prvá srdcia láme

Už svitá, lampa svieti
v objatí čas tak letí
sladký bozk vášne
vibruje zvláštne
Pod bránou ona a on
na perách rodí sa klon
Motýľ saje kvet
krajšej lásky niet
Autor Luboško, 26.02.2007
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně lásek nám v životě zlomilo srdce a upadly v zapomnění...ale ta první je do srdce vrytá...nesmazatelně...
díky za krásnou vzpomínku:-)

26.02.2007 00:48:00 | Lorraine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí