Kde tkví jinačí

Kde tkví jinačí

Anotace: ...

V dálavách, kde tma tkví,
ni paprsek světla,
prostě temnota nežádoucí,
dvě těla, jedna duše svedla.

Tam na konci všeho,
posledního času a dní,
ničeho není mnoho,
jen zárodek lásky tkví.

Nad propastí do temnot,
kam mnoho za krysařem šlo,
déšť uhasil poslední knot,
ruce se rozplétají, už jim to došlo…

Padají…do temnoty, kde jejich láska tkví…
Autor Láďa, 26.02.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí