pro Tebe

pro Tebe

Anotace: Milování

Miluji tve oči,
které hledí na mě s láskou.
Miluji tvůj hlas co tiše vyznání mi šeptá,
Miluji tu chvíli kdy nikdo se mě neptá
s kým chtěla bych tedˇbýt.
Miluji tvá ústa co líbají mě dlouze,
miluji tvúj dotek co k něžnostem mě svádí.
Miluji tu chvíli kdy podlehneme touze.
Já miluji TEBE
jak jen to může jít!
Autor Zlatičko, 26.02.2007
Přečteno 623x
Tipy 2
Poslední tipující: Danger
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře

miluješ krásně :-)

20.11.2010 20:12:00 | Danger

Hezké vyznání...

26.02.2007 10:07:00 | S&made

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí