O Anči

O Anči

Anotace: První báseň v životě...

Znám ji zatím málo dnů,
ovšem přijde mi to jako stovka dnů.
Prvním pohledem hlavu zamotala mi,
do oka ihned padla mi.

Takovou osobu zatím nepotkal jsem,
hned lepší náladu měl jsem.
Osoba krásná a milá to je,
takovou doposud neviděl jsem.

Chvíle sní jsou to ty nejlepší,
doufám že jich bude přibývati.
Ovšem když chvíli nevidím ji,
hned se cítím poloviční.

A tak v srdci zůstala mi,
i když otom nejspíš neví.
Proto tuto báseň píši,
jen a jen pro ní.
Autor zlomenésrdce, 06.01.2019
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: ZILA78, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejspíš láska, snění se dá do básnění :-)

06.01.2019 22:16:17 | Kapka

Nezůstalo to však pouze u toho snění.

07.01.2019 07:57:08 | zlomenésrdce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí