Heptagram

Heptagram

Anotace: Láska a noční nebe :)

Heptagram

 

Stmívá,se nad námi.

Hledíme spolu do dáli.

Do toho nočního nebe.

Jsi hvězda,

co hoří láskou.

Žárem pálíš duši ve mně.

 

Vem mě sebou,

nenech mě tady stát.

Řekli jsme si jednou,

budem spolu napořád.

 

Díváme se spolu na zemi.

Je mi skvěle s tebou,

nechtěj abychom padali.

Dolů,z toho krásnýho nebe.

Nehas,žár slzami.

Jsem tu jenom pro tebe.

 

Vem mě sebou,

nenech mě tady stát.

Hořím láskou,

mám tě rád.

 

Hořím Láskou,

letíme spolu do nebe.

Moje milá krásko,

Jsem tu jenom pro tebe.

 

Autor Johnny 96, 09.01.2019
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: Helen Zaurak, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí