lásky řád

lásky řád

Anotace: Lásky řád

Utekla jsi za jinym
proč jses navždy odloučila
Bez slůvka a rozloučeni
zavrhlas mě má dobrota

Dal jsem ti vše
po čem jsi toužila
proč jsi mě nechala
a dveře přede mnou zavřela

Řikavalas budeme spolu napořád
tak proč jsi změnila naši lásce řad
Autor kikin87, 10.01.2019
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V lásce řád,
člověk věří na pápěří...
Potom pád.

10.01.2019 11:10:25 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí