lana

lana

Anotace: Lana

Jsi ma bludička co mě mámí
krásná basnička s jemnou frazi
Záhadná žena s překrasnym úsměvem
úžasná bytost která zná své meze

Rajcovni divoška co se mi nabizi
hebka jak klubičko s barevnou přizi
Milující kráska co mě vede do neznáma
s tebou se neztracim mám tvá záchraná lana

Co mě zachytí a zemřít nenechají
Jsou pevná a všemu odolají
Autor kikin87, 12.01.2019
Přečteno 219x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Mt. Blanc
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné... St

12.01.2019 12:57:10 | Kapka

hmmm...

12.01.2019 09:32:18 | Mt. Blanc

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí