Puzzle

Puzzle

Anotace: prostě skládačka

Puzzle

 

Láska je klec, klec složená z dílku

Chtěl bych ti říkat můj andílku.

Jenže dílky, dílky jsou puzzle

Které i v životě dělají uzle.

Uzle na tom, na čem záleží

A dílek s dílkem si vůbec nevěří

Lepidlo na puzzle slepí sice pevně

však neslepí hrany jež nepasují ke mně.

 

Láska je puzzle složené s dílku

Jenomže tohle nesložíš jen za chvilku

Možná to budeme skládat den co den

A rozkládat dílky v nichž se neshodnem.

Některé dílky pasují přesně

A některé dílky doladíme ve sně

A některé dílky a hlavně hrany

To až zabolí, ale skládají se samy…

 

Puzzle je složité jako mraky

Zkus rozpoznat můj mrak a skládej taky

Alespoň na chvilku uvolni myšlení

A koukej jak prostě jen tak proplouvaj nad zemí.

Ony fungují totiž na opak,

 z počátku je to velký, obrovitánský mrak

A rozpadne se na tisíce malinkých mráčků

Jež pak člověk skládá po obláčku.

 

Láska tudíž je vlastně jako mrak

Tak nemrač se, zkus to na opak

Rozlož se na tisíce dílků a tisíce mráčku malinkých

Rozložím i sebe a veškeré vzpomínky

A ty pak budeme společně skládat

Jelikož láska je puzzle a to musíme zvládat

Láska je složené puzzle nad krbem v obýváku na zdi

Jež skládá se z nás samých a ty dílky k sobě prostě patří.

Autor Desktop_men, 15.01.2019
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí