Potkali jsme se v hospodě

Potkali jsme se v hospodě

V šuplíkách vzkazy schovaný,
ten kraj plný bláznů přecpaný.
Vzpomínám na ten starý čas,
jak jsme poznávali druhého hlas.
A Bohnických turistických tras.

S tebou byla Praha i krásná,
noční toulky na tramvaje časná.
Na Šediváka nebo do Necra,
a vracet se dýl než za šera.
Pořád bych tě chtěla za partnera.

Ať už jsi Joker nebo Homer Simpson,
nezapomenu při slaďáku od Scorpion.
Teď dělám chyby abych tě viděla,
song od Nightwish Chtěl bych tě mít za anděla.
Čelit minulosti a opravit ty chyby bych chtěla.
Autor Liquid vamp, 16.01.2019
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Ondra, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí