Pro tebe

Pro tebe

Anotace: ....

Pro tebe nechám flétny hrát
tesklivou melodii,
abys mě mohl milovat
- alespoň v tuto chvíli.

Pro tebe budu verše psát,
milostnou poezii,
abys mě mohl milovat
- alespoň v tuto chvíli.

A nebudu se na nic ptát,
člověk se v druhém často mýlí,
abych tě mohla milovat
- alespoň v tuto chvíli.
Autor danav, 26.02.2007
Přečteno 459x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

:-)...pěkný...

26.02.2007 15:47:00 | Katka Z

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí