Zpověď Radky M.

Zpověď Radky M.

Anotace: milenec, gerbery a zubní kartáček

Než vychladne postel, je pryč
Nedopité portské a mokré stigma milování
Škoda té láhve, stála tři stovky
A zase musím převléci prostěradlo
Je to můj milenec, nebo jen eskort?
Přítel na telefonu, když mám hlad?
A hlad mám pořád, zase jsem přibrala dvě kila
Do plavek je ještě pár týdnů
Miluji ho? Miluje mně?
Sex má velký symbol v lásce
Má však láska symbol v sexu?
Mohu se vyspat, s kým chci
Chci jeho, je to jistota, vždy přijde a neřeší
Občas vezme kytku, nebo mně na výlet
Nesnáším gerbery
Ale on jich má asi plnou zahradu
Letí hned, co vyletí on
Občas si je bere sousedka manželovi na hrob
Minulý měsíc překvapil
Místo gerber přinesl malou krabičku
Těšila jsem se na prstýnek, nebo náušnice
Ale on mi dal klíč od své garsonky
Debil
Už je to dva roky a ještě jsem mu nevařila
Já vůbec málo vařím, co jsou děti z hnízda
A láska prý prochází žaludkem
Večeříme obvykle u Reinerů
On nemá rád řeckou kuchyni
Jeho dcera mně nesnáší
Moje děti nesnáší jeho dceru
On snáší zlatá vejce
Jeho bývalá a jeho dcera mu je vždy vypijí
Občas je suchý jak chleba
Ještě že bývá i tak tvrdý
Při milování je tvárný, něžný i brutální
Dokáže si hrát
Tuhle si hrál s mýma bradavkama
Dlouho, dlouho až …
Až jsem usnula
Mám ho ráda?
Mám ráda zubní kartáček?
Ten nikomu nepůjčím, patříme k sobě
On a já
Možná, až se otřepí, bude čas na změnu
---
Autor Ziny, 20.01.2019
Přečteno 408x
Tipy 4
Poslední tipující: Malá mořská víla, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kuny...ty co pijí zlatá vejce chichichi...pobavilo ;)

25.05.2019 19:08:44 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí