Líbíš se mi

Líbíš se mi

 

                      Líbíš se mi


     Líbíš se mi v pohybech, 

     Tvá gesta mi berou dech.

     Líbíš se mi  při líbání,

     Líbíš se mi při snídani. 

     Líbíš se mi jako nebe,

     Když v oblacích hladím tebe.

     Líbíš se mi při létání,

     Dlouhá ranvej a ty na ní.

     Líbíš se mi jako louka,

     Když ti bříško z trička kouká.

     Líbíš se mi jako les,

     Jako kytek plná mez.

     Líbíš se mi mokrá v moři,

     Jsi krásná, když oheň hoří. 

     Líbí se mi tvoje ruce.

     Jak v hrudníku ti tluče srdce.

     Libíš si mi při plavání,

     Při tvých tempech myslím na ní.

     Líbí se mi tvoje chůze,

     Tělo se ti vlní v blůze. 

     Líbí se mi tvoje oči,

     Když světélka ti do nich skočí.

     Líbí se mi ten tvůj smích,

     Když tě topím ve verších.

Autor Tuleňák, 22.01.2019
Přečteno 467x
Tipy 6
Poslední tipující: Dreamy, Iva Husárková, šerý, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi...:)

23.01.2019 07:42:21 | Dreamy

Líbí se mi... Tvá báseň, plynoucí.

22.01.2019 23:26:47 | šerý

Líbí se mi.

22.01.2019 23:01:38 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí