Ztracený kamarád

Ztracený kamarád

Anotace: tak to chodí... psáno z vlastní zkušenosti...

Sbírka: KDYSI DÁVNO...

Proč za mnou stále chodíš?
Já Tě nemám ráda,
copak to nevíš?
Ty kryješ mi záda,
ale já o to nestojím,
kvůli Tobě ani jídlo nedojím.

Chci Tě mít za kamaráda,
ne jako velkou lásku.
Proto znovu Ti píšu,že Tě nemám ráda,
já brala to jako sázku.

Já myslela,
že si ze mě žerty tropíš.
A ani jsem na to nepomyslela,
že kvůli mně tak trpíš.

A to je konec,
kamarádství mezi námi nevydrží.
zazvoní zvonec
a vše kolem nás jako voda z mraků vyprší.
Autor Arleen.D, 26.02.2007
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí