Zvláštní vyznání

Zvláštní vyznání

Anotace: ach jo, takhle to u mě asi zůstane :)

Sbírka: KDYSI DÁVNO...

Každý den Tě vídávám
a očima Tě svlíkávám.
Každý den Tě potkávám
a ve snech Tě líbávám.

Jsi pro mě dobrou náladou,
v dobrých i ve špatných dnech.
Užírám se láskou sálavou,
když chodím s Tebou ve svých snech.

Chci životem Tě provázet
aspoň malou chvilinku.
Chci s Tebou parkem procházet
a jezdit na koni, co má lysinku.

To vše je pouhý sen
a já neochotně vstávám.
Čeká mě zas nový den
a já snídani si žádám.
Autor Arleen.D, 26.02.2007
Přečteno 596x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dar vašně, plaminek jiskřiček par dokaže rozpálit pekelny žar.

BOhužel to taky znám. Krasna basen jen tak dal :-)

12.04.2007 23:12:00 | Arbiter12

Znám něco takového a myslím,že můžu říct,že chápu to,jak to myslíš.....
každou chvíli toužím po úsměvu tvém
pro tentokrát prosím jen neměj mi to ve zlém...

26.02.2007 19:36:00 | Haydée

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí