Sama...

Sama...

Anotace: ...

Ztrápený výraz na tváři své měla,
srdce se jen puknout chystalo,
možná, že pro teď vzít si život chtěla,
cítila jen, že to bolelo...

* * *

Znám ten pocit beznaděje,
lásku, kdy se srdce chvěje.
Znám tu chvíli, kdy svět se ti bortí,
kdy žádáš polibek smrti pro rty.

Asi se ztrácím v prázdnotě,
topím se a volám do svítání,
nikdo se nenajde v samotě,
kde světlo se temnu brání...

Už zase sama...
bez lásky
beze světla
bez života...
Autor somewhere, 26.02.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Díky... Znám moc dobře o čem mluvíš, tak aspoň věř, že bude někdy líp...

07.03.2007 09:55:00 | somewhere

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí