Nekončící dny

Nekončící dny

Anotace: ...čas...

Objevme slávu.. objevme krásu,

kus romantických přání.

Objevy něhy...objevy mládí,

roky.. ty které odbíjí- roky smíchu... .

 

Nekonečné dny ….krátké večery,

kam až mysl dohlédne.

Nekonečno ...touha stálá v mysli,

kam,až kam...jen lidská bytost dosáhne.

 

Přání a sny ...mládí-jeho romantické lásky,

dáme jen na oltáře...sny?

Přáními naplněné...srdce a životy,

dám,dáme-dáš ...ale kam?....na rty?!!

 

Láskou probdělé...časy tmy,

kdy vše... opravdu vše… .

Lásku pohánělo...hnalo naše srdce,

roky....dny...hodiny....ty všeliké sny!!!

 

Mládí -ten slíbený nekonečný stav,

na dosah je ...věř!.....

Mládím-jeho silou ...toliko vášní,

na dosah má ho každý ...naplněn bude celý Svět...splněná přání.... . Lamar.c

Autor lamar.c, 26.01.2019
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, šerý, Dreamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roky smíchu,
ty jsou..:)

26.01.2019 13:42:29 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí