… úsměv Anděla

… úsměv Anděla

Anotace: ... když se rty dotýkají nebe .. (báseň napsána 2.12.2017)


V úsměvu Tvém jest Anděla zář,

obdivuji se mu, vždy těším se naň.

Jím ovlažím si rety, by pookřála tvář,

rci mi, rci, ach přec jsi má laň ...

 

Proto rci, kde jest naší lásky kout?

Kam kvačí Ti mé srdce v ústrety?

Pojď zvolna se v kraj náš dmout,

v kraj, kde setkávají se chtivé rety.


Autor Jean-Paul Simon, 26.01.2019
Přečteno 360x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí