Co zrdcadlí se ve tvých očích?

Co zrdcadlí se ve tvých očích?

Anotace: ... láska, vášeň či odmítnutí?

Vidíš mě tak, jak já vidím tebe?
Jen ve tvých očích zřím budoucnost
Chci tě vidět stát vedle sebe
Po mém boku na věcnost.

Mnohdy nevědomost lepší je
Vědomí muže mít zdrcující následek
Na mou otázku jen kladná a záporná odpověď je
Která by měla horší důsledek?
Autor Innoncent, 27.01.2019
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí