Rána nemocného neplavce

Rána nemocného neplavce

Anotace: ¤

.
Nálada přezrálých višní
nevylouplých jader
ňader panny vodní
...pro potěchu
klenu pecky do moří
a vyrůstají mi vlny
vlasů vlásečnice
co pošimrají
za jiter kdy není kam

Nálada pšikotu kašle
zataveného lůna mrazu
kol pasu z chaluhy mašle
--
A kdybys mi chtěla povědět
kde jeskyně hlubší vod
naučím srdce potápět.
Autor Now, 28.01.2019
Přečteno 295x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Jort, Amonasr, šerý, jondys
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Plavu často, plavu rád. Tak nemám kůži neplavce. Tak si alespoň pročítám.

28.01.2019 11:56:09 | šerý

Čubička mi celkem jde..:)
Díky.

29.01.2019 07:14:27 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí