Tobě

Tobě

Anotace: Dobrý pocit něco napsat po tak dlouhé době

13.1.2019 23:09

Tobě

jsi nádherná žena
s citem a šarmem
okouzlujícím důvtipem
s něžným srdcem

V prvním setkání
nervózní jsem trochu byl
přec jen strach
z nového poznání

všimla sis
když chtěl jsem
a najednou cukl
odhodlání bylo pryč

Neboj
to jen ve mně
probudil se strach
srdce ožilo

však věř
okouzlila jsi mě dřív
ve mně jen strach a stud
přesto je tam chtíč

když s Tebou mluvím
chvěji se strachem
kontrolu ztrácím
s podivem srdce tančí

Jsi okouzlující
půvabná žena
která mě přitahuje
bere dech

Chci s Tebou být
za ruku Tě držet
své rty na Tvých mít
držet Tě v objetí

Snad toho nechci moc
Autor JarekBrnoCz, 29.01.2019
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí