… šarlat

… šarlat

Anotace: Ač se to nezdá, tak barva, melodie, jemnost a něžnost hlasu ženy mne dokáže odzbrojit stejně jako pohled jejích očí a milá tvář.To jsou ty nejhezčí přednosti ženského těla .. Dík nim jsem vždy bezbranný a křehký .. báseň napsána 26.8.2017


Šarlat hlasu Tvého jenž půtek nezná,

ten chuť žít a život do žil vlévá,

hněvu zpěv neovládá jak sváru běsna,

pročež s mým hlasem se v jeden samet slévá.

 

Propojeni v jedno jsou, jen radost pohledět,

vidíte? Jen tiše, ulehají, ať číše štěstí jim se nezvrhne.

Tu šarlat vine se ku druhu svému, snaže se nové zvědět,

však dobře ví, že jejich krás potopa jim z cesty neuhne.


Autor Jean-Paul Simon, 01.02.2019
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí