… blankyt křídel

… blankyt křídel

Anotace: ... co dodat ... když ji miluješ není co řešit ... 5.9.2017


Mým jsi sluncem, svitem nádherným,

tím, který dává mi tepla, radosti ni blaha.

Dík Tobě jest svět můj hájem zeleným,

Tobě jsem povděčen za vše, má drahá.

 

Mým jsi snem, snů mých svěží vánek,

blankytu křídel motýlích jen záchvěv,

s Tebou do noci vchází vášní spánek,

do dní mých však niterních tužeb zpěv.

 

Chorál melodie žádostivosti stále pěji,

eufonie tužeb dere se krz má ústa,

očekáváním jen se tiše chvěji,

krás dní mých tím jen vzrůstá.


Autor Jean-Paul Simon, 02.02.2019
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Janna, Tvbm
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Překrásná...

04.02.2019 08:36:02 | Janna

Moc děkuji. :-)

04.02.2019 12:09:11 | Jean-Paul Simon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí