Čaj mé lásky

Čaj mé lásky

Anotace: Jen jediná věděla, že nemluvím o čaji... Bohužel spolu býti nám není souzeno...

Upíjím pozvolna čaje mé lásky,

dojde. Tak uvařím,

nedělám si vrásky.

Udržet jej v teple,

nezapomenout sladit,

rozdmýchat lžičkou,

po hladině hladit.

Vzhlížet se v rudu,

měnit mu barvu,

kapičkou studu,

ohřát mu hrnek.

Nezapomenout plnit,

doplňovat zrnek,

medem jej vlnit,

vodou jej dolít,

abych navěky mohl,

upíjet pozvolna čaje své lásky…

Autor TJD, 03.02.2019
Přečteno 393x
Tipy 8
Poslední tipující: Alice Ptáčková, mkinka, Lucucu, Nevratný obal, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak originálně popsané vyznání lásky

19.10.2021 11:01:02 | Alice Ptáčková

Děkuji, těší mne, že se líbí.

19.10.2021 19:06:50 | TJD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí