láska jak kamen

láska jak kamen

Anotace: Láska jak kámen

Jsi jak cukřik
sladký a dobrý
Nepostradaš v sobě um
umiš být i vzorny

Pro někoho cvok
pro jiné blázen
můj nejcennější
co nezná slovo se kacet

Zamilovaná do tebe
nejmíň let tisic
Hrdá že tě mám
jak obloha svůj měsíc

Stal jsi se mou láskou a právem
naše láska je silná a pevnějsi jak kamen
Autor kikin87, 05.02.2019
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí