Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: ;)

Jsi dechem mého života, co za krásu se skryl
co v ráji v tichu vyrůstal, aby mě napojil
jsi tepem mého srdce, co do žil krev mi vlévá
jsi sluncem mojí temnoty, jsi chutná jako réva.

Jsi časem krásně opojným, co plyne jako mraky
jak vítr tlačíš plachty mé a rozpouštíš mé strachy
jsi nebem mého pekla a rosou v ústech mých
duha mi tě svlékla z pavučin krajkových.

Jsi dějem mého života, co přidává mi stránky
jsi jak žhnoucí kometa, jak slunce pod červánky
jsi mi také vzdálená v tajnostech dálek svých
sladká jako jahoda, můj tajuplný hřích.
Autor Ďábel sám, 09.02.2019
Přečteno 407x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hřejivé vyznání...ST

09.02.2019 09:44:03 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí