Terč

Terč

Anotace: Trochu bizardní, ale přesné....

Terč

Všechno znám,všechno mám,
a přesto jsem stále sám!
Všude hledám nějakou lásku
nacházím však jenom žal!

Hledám v oknech domu,
hledám v dutinách stromů,
Nehnu se z místa,
dokud nepůjdem ve dvou domů!

Hledám lásku na diskotéce,
hledám ji v rybníku i v řece,
stále budu jen hledat,
vždyť někde musí být přece!

Hledám na záchytce,
hledám na posedu pro myslivce,
budu pokračovat dále,
i na lůžku z nemocnice.

Hledám skrze hledí zbraně,
laserem posvítím si na ně!
Stále hledám tu pravou,
které proženu kulku hlavou….
Autor Desktop_men, 26.02.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

řekla bych, že závěr na můj vzkus trochu hodně morbidní...ale přece jen je to život...jinak pěkné...

27.02.2007 11:23:00 | Optimistick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí