Zatracení

Zatracení

Anotace: Temné pocity, jež občas pohltí mé srdce, se derou na povrch různými cestami...

Pocítit bolest zatracení
A nadechnout se hořké jistoty
Být svým zlem a ponížením
Mé srdce padá do říše pustoty

Je to tu samý křik a utrpení
Bijící sval mi drásají ostnaté dráty
Prýštící krev už není k polapení
Kusy tkáně válejí se všude kolem

S unikající kapalinou
Mizí i další k životu chuť
Ne! Nikdo není schován za tou kapradinou
Tak jsem tu! A teď mě bože suď!

Zhřešil jsem ve svém bídném bytí
A chtěl bych být krutě potrestán
Proč je mi ještě dopřáno žití?
Ach, to jest trest – musím se s tím vyrovnat sám!
Autor coMIC HEALs, 26.02.2007
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já jsem už hlasoval? no tak asi jo :-)

02.11.2007 23:10:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí