veď mě

veď mě

Anotace: ...až na konece nebo začátek?

pojď se mnou lhát těm co v noci na nebi svítí,
pojď se mnou brát těm co mají v dlani svoje bití.
pojď se mnou křičet do kanálů čistotu našich hříchů,
pojď se mnou předvádět na mola světa naši pýchu.

skoč se mnou do prázdna sklenice od vína,
skoč se mnou do neznáma ,když jsem ještě byla nevinná.
skoč se mnou na mraky smáčených peřin,
skoč se mnou pro zázraky naivního věřím.

uteč se mnou k myšlenkám co plouží se snem,
uteč se mnou ke vzpomínká co křičí ti v náručí ,,tady jsem!'' .
uteč se mnou na konec světa kde utopíme se v polibcích na šíji,
uteč se mnou do míst kde je všemu veta a náš začátek se odvíjí.

veď mě tam kde moje oči mlčí,
veď mě tam kde moje srdce křičí.
veď mě tam kde moje ruce nekonečno svírají,
veď mě tam kde moje city se netají.
Autor slečna Jůlie, 26.02.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí