Manželství

Manželství

Anotace: Pochybnosti šťastně ženatého může, který svou dívku miluje jak nikdo před ním.

Chybu jsem snad udelal?

život svůj si zničil?

lásce svou duši obětoval

nechtěl jsem od života přeci jen - přeci jen trochu příliš?

 

už chápu, co  jsem provedl

co, Nemůžu vzít zpátky..

 

chtěl bych však vůbec? (Toť otázka!):

Vrátit se?

rozbít prameny, péče a lásky?

-

neříčt ji TAMTO?

 

ALE

 

s Ní je Vsak vsechno jiné

s Ní všechen hřích se smývá

Buh mi Ji asi přines

za jednu z mých mnoha přísaha

 

proč ostatní to nevidí 

proč lidé musí být jak zmije?

koušou, plivou a závidí

duše, jež uvnitř hnije....

 

NEJSPÍŠ TEDY

musim zůstat sám

navěky sám a bez ní

na místa lásky už se nikdy nevrátím

—-

promiň mi, Bože,

už neumím žít ve lži...

 

 

 

 

 

 

 

Autor Gymplak, 16.02.2019
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí