Drbání na zádech

Drbání na zádech

Tak skrze prsty, bříšky,
ťukám na tvojí klávesnici

tvá páteř jako nástroj je,
nervy tě s tělem spojuje

miluješ harmonii skrze prsty,
tělem ti impulsy jiskří

pak říkáš
„ještě vpravo“
tam, zavrnělo snad to blaho

skrze své prsty cítím něhu,
klávesy svoje rozehraju

jsme jedna duše, jedno tělo…

 

Autor vlnka, 16.02.2019
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Kapka, Tvbm, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

blaho něžných vlnek... :-)

16.02.2019 23:58:59 | Kapka

Jo, jo moc pěkně vrní, díky

17.02.2019 01:52:02 | vlnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí