V jediném okamžiku

V jediném okamžiku

Anotace: víc není co dodat.... ( upravená)

tančím po hvězdách
schovaná ve snech
tulím se k vzpomínkám
hraju si v hrách
létám s vílami
s anděli po mracívh
s měsícem jsme se potkali
v dáli v oblacích

padám do náručí
utíkám za nebem
v ledu co hřeje mě
v srdci co tepe mně
koukám ti do očí
ruce propletené
pozpátku kráčím světem
víčka sklížené
utichá v záři světel

usínám na mléčné dráze
andělé mě v spánku střeží
zahalená v bílé mlze
já ztracena v temné věži
na paprsku od svítání
v jediném okamžiku
utichá v tvém polibku
ten pláč, co zve se zbraní
Autor black_and_red, 27.02.2007
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hladím ..:-) abys nebyla smuténková..hm tak jo ..pojd půjdem provést nějakou šílenost..úplně bláznivou...:-)Jsi fakt dobrá ..a budeš ještě lepší..jsem zvědavá tak piš ju :-))

07.03.2007 22:43:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí