Moment doteku

Moment doteku

Toužím se tě dotknout
jak rosu skrýt tě v dlani
Bez slov s tebou mluvit..
Pak se schovat pod hvězdami ..

Na kopci nás možná něco čeká..
Možná taky nic ..
Však já si právě myslím
že nás dva čeká ..mnohem víc..

Stačí mi tě mít ..
Stát tam vedle tebe..
To andělé víš..
Budou padat z nebe ..
Autor Liduška, 23.02.2019
Přečteno 436x
Tipy 6
Poslední tipující: Zbynislaw Thinkiewicz, Kubíno, šerý, Frr, Jan Urban
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Písmeno, slovo, pohled, je mít rád. Až dotek, je pak milovat. Pěkná práce.

23.02.2019 12:30:50 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí