Čakám, Si môj tieň,Láska ako liek

Čakám, Si môj tieň,Láska ako liek

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy ľúbosti

ČAKÁM

Čakám.
Počúvam zvuky.
V noci.
Otváram náruč,
napriaham ruky
hoci...

Tuším, čujem krok.
Klopanie na oblok...
Všade tíš.
Neprídeš, nechodíš
už dlhý, dlhý rok.

Odišiel si.
Prišli mrazy.
Do námrazy spomienok
mráz kreslí zelený vienok.

Vrátiš sa?
Kedy?
Asi...
Od sĺz mi vlhnú riasy.


SI MôJ TIEŇ

Si pre mňa viac
ako ja sám pre seba.
Môže svietiť slnko bez oblohy neba?

V ľúbostnom jase
v každom tvojom vlase
je noc i deň.
Si môj tieň.

Koruna stromu vládne priestoru.
Nie koreň a kmeň.


LÁSKA AKO LIEK

Ľúbosť je ako liek.
Po kvapkách ju treba piť.
Keď sa z nej opiješ
môžeš ju zneľúbiť.



Anna Vodičková
Autor annav, 23.02.2019
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Tvbm, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí