Zklamaná

Zklamaná

Anotace: ,,,,,

Tvoje silné tělo vedle mého,
poprvé v náruči hřejivého bezpečí,
kdy dvě těla dýchají jedno
štěstí.

Cítím,jak moje osamělost mizí,
usínám s úlevou
navždy.

Probuzení.
Prázdná postel.
Smutné pohlazení polštáře.
S touhou ucítit Tvoji vůní,
s touhou dotknout se odcházejícího tepla
z peřin.
Nic.
Budík surově odtikává mrazivé chladné ráno.
Zákeřně zvoní SEN.
Autor Jana Wagi, 27.02.2019
Přečteno 361x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, šerý, Amonasr, Kapka, rybka, hostmen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí