Nocí horkou

Nocí horkou

Anotace: ...jak tvý tělo

Díváš se někdy na nebe?
Přemýšlíš o hvězdách?
Jaký by byl můj život bez tebe

Ležíme na louce pod noční oblohou
ruku v ruce, bok po boku.
Broukáš mi svou píseň novou
a ptáš se, co říkám na další sloku.

,, tu píseň jsem složil pro nás
je o jiskře ve tvých očích,
o chvění co předchází polibku
o touze co plane v nás
a o každém dalším prožitku”

Podléhám moci této chvíle.
Jiskra touhy ti v očích bleskne.
Nebráním se této síle,
když se tvé tělo k mému tiskne.
Autor Innoncent, 27.02.2019
Přečteno 356x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A nejraději mám nebe ve tvých očích...
:-)

22.03.2020 21:54:12 | Lili Starr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí