Chvíle

Chvíle

Anotace: ...

Jsou chvíle, kdy sám sebe nemám moc rád,
jsou ale i chvíle, kdy můj život dostává řád.
Tak prosím stůj při mně, já už zažil ten pád,
zase chci být ten, co bude tvé srdce hřát.

Znám tisíce důvodů, proč ten boj vzdát,
avšak jediný důvod proč tu ještě jsem,
důvod, že tě nechci jako vzpomínku brát.
Chci tě ještě jedinkrát políbit před úsvitem.

Život je jako raketa s krátkým doletem,
ty budeš navždy mím jediným palivem.
Chtěl bych zase jednou s tebou létat.

Od doby, co už nejsi moje a já nejsem tvůj,
srdce mé utíká za tebou, hlava křičí stůj.
Naučila jsi mě, jít si za svým a nic nevzdávat.
Autor lonelyJ0HN, 01.03.2019
Přečteno 419x
Tipy 3
Poslední tipující: ZILA78, Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí