Ranní odchod

Ranní odchod

Hladím tě po kůži
peřina prostor nezůží
Líbám tě do vlasů
bez tvého souhlasu
Loučím se a další polibek přidávám
neurčitou odpověd od tebe ze sna dostávám
Přesto miluji tyhle chvíle
podobáš se lapené a bezbranné víle
Jak tápeš a chceš spát i se líbat
baví mě se na tebe v tuhle chvíli dívat
Miluji tě a krásný den ti přeji
ať tě andělelé zlého ochránějí
Beruško moje malinká
ať tě hřeje na mě vzpomínka
Autor petrzal, 01.03.2019
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí