Temné bytí

Temné bytí

Nejsi tu
snad tu nejsem ani já...
Polehčující okolnost .
Nejsme tu dva...

Chybí mi půl ze mě
Nejsi tu
dál hlučně bušíš ve mě ...

Jsi oheň co pálí ..
temnou šelmou
Jsi dlaní která hladí
i v psaní se mnou..

Nejsi tu
snad tu nejsem ani já
Zítra zas ..možná budeme spolu dva..

Vloženi v řádky slov
ukecanosti a mlčení
Možná jednou pochopíš
že jsem si ..
temným bytím

.... souzeni.
Autor Liduška, 01.03.2019
Přečteno 236x
Tipy 5
Poslední tipující: šerý, ZILA78, Donne, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dva a mezi nimi vlas. Hezké verše.

01.03.2019 22:57:06 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí