Utíkám

Utíkám

S lehkostí laně běžím po pasece tvého srdce,
vystrašená duněním země, tím náhlým třasem.
Utíkám do bezpečí zapovězeného lesa, do bezpečí svých myšlenek.
Před tvým dotekem, který pálí.
Před tvým pohledem, který svádí.
Před tvou láskou, která mě dokáže zabít.
Autor ašari, 01.03.2019
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Cappp, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí