Svlékání duší

Svlékání duší

Temná tu stojím
na tebe čekám
Sebe se bojím
svou duši svlékám
před tebou..

Otevři oči
sama tu stojím.
Tvou duši prosím
o svou se bojím
před sebou..
Autor Liduška, 02.03.2019
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj, neboj básničko! I duše má sval a hřebečci lásky posilovnou.

02.03.2019 00:39:06 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí