Vzkaz

Vzkaz

Anotace: Trochu tobě, trochu sobě. Stejně tě mám ráda...

S minulostí vyrovnáš se,

když vzdáš se

lpění na věcech z vášně

upletených.

 

Znáš mě 

ze všech nejlíp,

když v lásce počítáš

znamení, co máš

vepsané ve tvářích.

 

S budoucností setkáš se

terpve, když odevzdáš se

tikotu srdeční ozvěny,

co se s tebou promění

v další kousek tvého nebe.

 

Tak dej si naději

a vydej se šlépějí

jarních kroků lásek,

co dovede tě

na letní louku 

plnou kopretin a sedmikrásek.

 

A až tam budeš,

tak se zastav,

rozhlédni a zavolej

ozvěnu sama sebe.

A pak aspoň na chvíli

poslouchej to ticho.

Autor Denael, 02.03.2019
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: Slávinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úchvatné! :o)

02.03.2019 21:49:18 | TheresiaDuranGoethe

děkuji... je od srdce, tak proto asi :-)

02.03.2019 21:50:20 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí