… spásy vidina

… spásy vidina

Anotace: ... jedna, jež tehdy opět vzývala návrat mé tehdejší lásky .. je zajímavé to po těch měsících opět číst .. jsou to věru zvláštní pocity .. které se dají opravdu jen stěží popsat .. báseň napsána ... 31.10.2017

 

 

 

Chuti má ku žití, jak ptáci mizíš, mizíš mi,

s láskou mojí odlétáš, mne teskniti dovolíš,

Probouzeti se toužím rána každého z oné tmy,

osud našich dní tím jednou a navždy zvolíš.

 

Vrať se, vrať se mi, milovaná lásko jediná.

Tvůj smích dává mi mého života hrdost,

vyhlížím příchod Tvůj, jest to mé spásy vidina,

ona však rozplývá se, jsem Tě tak stále prost.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=3JWTaaS7LdU

 

 


Autor Jean-Paul Simon, 03.03.2019
Přečteno 245x
Tipy 3
Poslední tipující: LenkaT, šerý, Tvbm
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí