Blizko

Blizko

Anotace: ....

Tak blízko pod hvězdnou oblohou,
tak blízko spolu jsme stáli
a i když jsme se téměř dotýkali,
nemohli jsme blíž.
Tak blízko pod hvězdnou oblohou,
že to až k polibku svádí,
a jestli čas nás nepodvádí
tak musí se to stát.
Tak blízko pod hvězdnou oblohou,
tak blízko a přesto tak vzdáleni!
Autor Zlatičko, 27.02.2007
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: Danger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad blízkost je už nejbližší.

20.11.2010 20:21:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí