Nový začátek

Nový začátek

Anotace: xxx

Uplynul dlouhý čas
co jsme šli každý jinam
Najednou jsi tu zas
a já se rozpomínám -
míval jsi v očích zář
co dokázala odzbrojit
Teď stojíme tu já a ty
přišel si se omluvit
abych tě zpátky vzala
Z očí ti pokoru a něhu čtu
já slabá jsem, tak slabá -
tvým svodům opět podlehnu

Přecházím z temnoty
zase do naděje
a má ruka v dlaních tvých
jak mimóza se chvěje
Tak tedy ano - nový začátek
a vše je odpuštěno
Zas budu vyhlížet tě od vrátek
a marně volat tvoje jméno
Autor Donne, 07.03.2019
Přečteno 338x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie, JSJ, Marten, ZILA78, Dreamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zkrátka láska...:)

07.03.2019 17:56:02 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí