Přání

Přání

Anotace: ...

Kdybych měla jedno přání,
přála bych si štěstí!
Štěstí je hned ráno políbit tvá ústa,
pohladit tě něžně na tvou milou tvář.
Štěstí je smět dotýkat se tvého těla,
a cítit jak se ty mě dotýkáš.
Štěstí je být s tebou,
létat,být tak blizko nebe.
Kdybych měla jedno přání
přála bych si TEBE!!!
Autor Zlatičko, 27.02.2007
Přečteno 934x
Tipy 1
Poslední tipující: Danger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (17x)

Komentáře

štěstí je chvilka vzácná v přítomnosti milých...

14.11.2018 20:46:46 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí