Po roce

Po roce

Anotace: roční výročí...

Dnes je to rok, co přeťali jsme šňůru,

předlouhý krok, a já přijal peníze jako ozdravnou kůru,

popsal jsem blok, když mi na záda naložili fůru,

po roce skok, sám vydám se na předlouhou tůru.

 

Dávno předem rozhodnuto, trasa je zvolená,

čepelí nože do terče zabodnuto, pumpa je zlomená,

Dvě strany – je dohodnuto, třetí strana upadá na kolena,

Sekera zaseknutá- rozštípnuto, do nosu rána od polena.

Autor Poetik, 10.03.2019
Přečteno 440x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Coje_moje_neni_Tvoje, vlnka, Petr27
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké :)

10.03.2019 13:23:51 | Petr27

Děkuji, hezké to je až na tu bolest od toho polena :D :D

10.03.2019 13:32:22 | Poetik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí